Close

Пране на мокети, килими

В зависимост от вида на мокета или килима се използават няколко варянта за почистването им. Основния и най-ефективния е пране с дискова машина а когато условията не позволяват може да се приложи само пране чрез екстракция. Пране на мокети чрез метода на екстракция, при много силно замърсен мокет това е доказан с времето си метод силно щадящ текстилните повърхности.

Как работи екстракцията при пране на мокети и килими?

  • Екстракторът впръсква разтвор на вода и препарат. След което се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета в дълбочина при обеки под 20кв./м.
  • Пране на меки настилки като мокет и килим се осъществява с професионални еднодискови машини на Karcher. Ползват се при обекти над 20 кв./м. Гарантиращи високо качество на изпълнение.

Петната се обработват отделно като за целта изпозваме специализирани препарати на водещи Български и чиждестранни компани доказали своята ефективност с времето. Трябва да се има в предвид че старите петна се отстраняват трудно. Затова препоръчваме на клиентите си редовната подръжка на мокети или килими да бъде по-честа.

След обработка на мокет или килим повърхноста остава леко влажна. Няколко часа по-късно останалата влага се изпарява, изсветлява и придобива чист вид.

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.