Фирма за Професионално почистване в Бургас

Пране на Мека Мебел Бургас - Пране на мека мебел Бургас
Close

Пране на мека мебел Бургас

Пране на дивани, матраци по домовете в Бургас


Красотата на вашата къща и живота на вашия луксозен диван зависи от грижите, които получава. Машинно пране на дивани, матраци на адрес на клиента в удобно за вас време!

пране-на-мека-мебел-бургас

Пране на Дивани

пране-на-матраци-Бургас

Пране на Матраци

почистване-на-тапицерии

Пране на Столове

РАЙОНИ КЪДЕТО ИЗВЪРШВАМЕ УСЛУГАТА

ПЧИСТВАНЕ НА ТАПИЦЕРИИ В БУРГАС И РЕГИОНА

Пране на мека мебел Свети Влас

Пране на мека мебел Свети Влас по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.


Пране на мека мебел Слънчев Бряг

Пране на мека мебел Слънчев Бряг по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина.


Пране на мека мебел Несебър

Пране на мека мебел Несебър по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

Пране на мека мебел Равда

Пране на мека мебел Равда по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

Пране на мека мебел Ахелой

Пране на мека мебел Равда по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

пране-на-мека-мебел-каблешково
Пране на мека мебел Каблешково

Пране на мека мебел Каблешково по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

пране-на-мека-мебел-поморие
Пране на мека мебел Поморие

Пране на мека мебел Поморие по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

пране-на-мека-мебел-сарафово
Пране на мека мебел Сарафово

Пране на мека мебел Сарафово по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

пране-на-мека-мебел-Черно-море
Пране на мека мебел Черно Море

Пране на мека мебел Черно Море по домовете. Забравете старите методи за прането на мека мебел на ръка с четка. Ние идваме в удобен за Вас ден и час с професионална техника и препарати и изпираме Вашата мека мебел на място. Мръсотията се отстранява в дълбочина. Като времето за съхнене е между 2-5ч. в зависимост от степента на замърсяване.

Качественият диван, който е добре поддържан, трябва да изглежда така, както през първия ден от покупката му.

Свежо извършва експресни поръчки за машинно почистване на мека мебел в Бургас на: дивани, канапета, столове, фотьойли, седалки, както и други тапицирани мебели с дамаска.

 

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката, но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

 

Мебелите се напръскват с препарат, търкат се с четка от естествен косъм, което гарантира едновременно високо качествено отстраняване на мръсотията и щадящ материята метод. Услугата се извършва с професионални екстрактори Karcher Puzzi и подходящи препарати за пране на текстилни повърхности.

 

Така след само 5 – 6 часа мебелите ще са сухи, чисти и готови за ползване. При силно замърсени дивани / матраци времето на съхнене се увеличава като може да достигне и до 24 часа.

 

Пране на диван е професионално решение за почистване при наличие на следните проблеми:

 

  • При нужда от обезпрашаване на дивана.

  • При наличие на петна по дамаските.

  • При нужда от дезинфекция.

  • При наличие на акари.

  • При захабени цветове на тапицерията.

  • При неприятна миризма от мебелите.

 

 

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката, но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

 

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.

Може да намерите и други видове почистване

Както цялостни абонаментни решения за вашия дом така и еднократни услуги за почистване на търговски, цехове, магазини, хотели, рестуранти след ремонт и много други

Почистване на домове

Правилното почистване и поддръжка ще го поддържат страхотно през целия му живот и ще спомогнат за подобряване на качеството ви на живот. Правилното почистване помага да се защити инвестицията ви в дивана, като ви предпазва от подмяна преди края на живота му. Това е чудесна новина, защото също така предпазва дивана ви от сметищата преждевременно.

Пране на автотапицерии

Когато купувате диван, помислете в дългосрочен план. По-светлите цветове като бяло или бежово обикновено показват мръсотия много повече от по-тъмните им братовчеди. Всъщност може да откриете неприятно място на дивана си, преди той дори да се е измъкне от камиона за доставка. Ако отстъпката в магазина изглежда прекалено щедра, възможно е това да е така, защото диванът вече е бил осквернен.

Почистване след ремонт

Рядко хората осъзнават, че диванът им се нуждаят от някаква форма на поддръжка. С течение на времето те натрупват значително количество прах и със сигурност пълзят онези микроскопични бъгове, наречени прахови акари. С цел освежаване на вашия диван, ние можем да приложим Екстракция с гореща вода, която е доста ефективна, тъй като се справя много добре с натрупаната мръсотия.

В нашата работа се стремим към максимално задоволяване на нуждите на клиента. 


Дали се отнася за почистване на частни или корпуративни клиенти, нашите екипи ще  направят така че всеки един ъгъл да бъде почистен старателно и с нужното внимание.


Възползвайте се от нашите професионални услуги за Бургас и цялото Южно Черноморие.Заявка

Пакети за пране

Препоръчва се за нова мека мебел, която се нуждае само от освежаване. При тази опция меката мебел се обработва само с препарати със сила на сапунена вода. В пакета не се включва отстраняване на силни замърсени повърхности, не се отстраняват петна, миризми и др.

Отстраняване на мръсотия, акари, мъртва кожа, органични замърсявания, и др може да намерите в пакета "Стандат". 

Проблема с петната и миризмите може да бъде решен с пакет "Премиум" . Отстраняващ възможно най-много замърсявания от меката ви мебел