Пране на мека мебел Бургас

Фирма за почистване в Слънчев Бряг - Пране на мека мебел Бургас
Close

Фирма за Професионално почистване в Слънчев Бряг

ЗАЯВКА

Услуги за Почистване в Слънчев Бряг

„СВЕЖО“ прадлага на клиентите си в Слънчев Бряг голям набор от професионални услуги за почистване. Може да се възползвате от цялостно, частично и основно почистване на домове, офиси, хотели, магазини и др. Нашите обучени екипи разполагат с професионална техника за почистване от най-висок клас, гарантираща максимални резултати. Работим с изцяло професионална линия препарати за почистване от водещи компани в областа.

почистване слънчев бряг
Почистване на хотели

Почистването на хотели и ресторанти е услуга, която “СВЕЖО”предлага на своите клиенти В Бургас и региона. Най- често съдим за качеството на хотел от впечатлението оставено в нас след преценка на чистотата. Гостите на хотелските ви стаи искат те да бъдат чисти и да ухаят свежо. Ако вие сте решили да почистите вашият хотел, използвайки професионална компания, обърнете към „СВЕЖО“. Нашите изключително подготвени специалисти използват машини и препарати на водещи във своята област фирми гарантиращо максимални резултати.

пране-на-мека-мебел-слънчев-бряг
Пране на мека мебел

„СВЕЖО“ може да почисти всякакъв вид дивани, фотьойли, матраци, столове, мокети и друга мека мебел в дома ви. 

Ако искате да поддържате меката си мебел чиста, свежа, приятно миришеща и здравословна за цялото семейство, определено се нуждаете от надеждна фирма, която може да направи това качествено! Затова ви препоръчваме да се обърнете към нас! Ние имаме правилното решение за поддръжка на всяка една мека мебел.

Не ви се чисти!

Потърсете ни, ние ще почистим вместо вас !

ЗАЯВКА