Close

Складови пространства

Професионалистите от Свежо имат дългогодишен опит в сферата на индустриалното почистване. Освен частни домове – къщи и апартаменти, офиси и други сгради, ние предлагаме пълна хигиена във фабрики, заводи, складове, предприятия, логистични центрове и други промишлени обекти. За да постигнем успех разчитаме на обучен екип, който работи със съвременни технологии за санитаризиране и препарати с високо качество гарантиращи качествено почистване.

Какво представлява услугата ?

Екипът ни е готов да обслужи корпоративни и промишлени обекти с големи квадратури. Свежо поема отговорността по поддръжката на блясък и чистота в производствени цехове, летища, складови помещения, фабрики и прочие индустриални обекти.

  • Машинно почистване на халета, настилки, стени и др.
  • Почистване на труднодостъпни зони.
  • Спазване на всички стандартни за качество.
  • Възможност за абонаментно почистване на обекти.

С наша помощ складовото почистване става по-лесно. За това се грижи усмихнатият и работлив екип. В Свежо предлагаме на клиентите си коректност, вещ подход към всяка задача, добри цени и не на последно място конкурентоспособност. Вижте специалистите ни в действие, като се свържете с нас.

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.