Close

Пране на автотапицерии

Пране на автотапицерии

Пране на автомобилни седалки, под и др.

Много от нас прекарват голяма част от своето ежедневие в колата. В автомобила ядем, пием кафе, безалкохолно, а след това само изтупваме седалките. Седалките на колата се замърсяват неизбежно при ползване, дори да внимавате и да не поставяте замърсени предмети върху тях.

Почистването с подръчни средства е трудно и не винаги успешно. Не може да се използва голямо количество вода, защото после седалките трябва да съхнат няколко дни, в най-добрия случай. Много е рисковано и използването на препарати, тъй като при ръчно пране голяма част от препарата ще остане в тапицерията. Другият начин е използването на много малко количество препарат, но тогава самото пране няма да е много ефективно. Още един проблем е изборът на подходящ препарат.

За този вид пране се използват съвременни уреди. С тях в тапицерията на седалките се впръсква вода, към която е добавен разтвор на препарат. Водата прониква дълбоко в тапицерията, а едновременно с впръскването се извършва и изпомпване чрез мощна вакуумна помпа. Така заедно с водата се извличат прахът, мазните замърсявания, бактериите. При самото извличане се отстранява 90% от водата, а в тапицерията на седалките остават само 10%.

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.