Close

Пране на мека мебел Бургас

Красотата на вашата къща и живота на вашия луксозен диван зависи от грижите, които получава. Машинно пране на дивани, матраци на адрес на клиента в удобно за вас време!

пране-на-дивани Бургас
Пране на дивани Бургас
пране на матраци Бургас
Пране на матраци Бургас
пране на мека мебел Бургас
Пране на мека мебел Бургас

Почистване на дивани и матраци Качественият диван, който е добре поддържан, трябва да изглежда така, както през първия ден от покупката му.

Свежо извършва експресни поръчки за машинно пране на мека мебел в Бургас на: дивани, канапета, столове, фотьойли, седалки, както и други тапицирани мебели с дамаска.

 

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката, но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

 

Мебелите се напръскват с препарат, търкат се с четка от естествен косъм, което гарантира едновременно високо качествено отстраняване на мръсотията и щадящ материята метод. Услугата се извършва с професионални екстрактори Karcher Puzzi и подходящи препарати за пране на текстилни повърхности.

 

Така след само 5 – 6 часа мебелите ще са сухи, чисти и готови за ползване. При силно замърсени дивани / матраци времето на съхнене се увеличава като може да достигне и до 24 часа.

 

Пране на диван е професионално решение за почистване при наличие на следните проблеми:

 

  • При нужда от обезпрашаване на дивана.

  • При наличие на петна по дамаските.

  • При нужда от дезинфекция.

  • При наличие на акари.

  • При захабени цветове на тапицерията.

  • При неприятна миризма от мебелите.

 

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката, но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

 

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.

Професионално почистване на мека мебел в Бургас от СВЕЖО

Може да намерите и други видове почистване

Както цялостни абонаментни решения за вашия дом така и еднократни услуги за почистване на търговски, цехове, магазини, хотели, рестуранти след ремонт и много други

Почистване на домове

Правилното почистване и поддръжка ще го поддържат страхотно през целия му живот и ще спомогнат за подобряване на качеството ви на живот. Правилното почистване помага да се защити инвестицията ви в дивана, като ви предпазва от подмяна преди края на живота му. Това е чудесна новина, защото също така предпазва дивана ви от сметищата преждевременно.

Пране на автотапицерии

Когато купувате диван, помислете в дългосрочен план. По-светлите цветове като бяло или бежово обикновено показват мръсотия много повече от по-тъмните им братовчеди. Всъщност може да откриете неприятно място на дивана си, преди той дори да се е измъкне от камиона за доставка. Ако отстъпката в магазина изглежда прекалено щедра, възможно е това да е така, защото диванът вече е бил осквернен.

Почистване след ремонт

Рядко хората осъзнават, че диванът им се нуждаят от някаква форма на поддръжка. С течение на времето те натрупват значително количество прах и със сигурност пълзят онези микроскопични бъгове, наречени прахови акари. С цел освежаване на вашия диван, ние можем да приложим Екстракция с гореща вода, която е доста ефективна, тъй като се справя много добре с натрупаната мръсотия.