Пране на мека мебел Бургас

Пране на автотапицерии - Пране на мека мебел Бургас
Close

Пране на автомобилни седлаки

Редовното ползване на седалките на колата води до замърсяване на тапицерията.  За вашо улеснение ние от Свежо предлагаме пране на автомобилни седалки на адрес на клиента!

Пране на автомобилни седалки Бургас
Автомобилни седалки

Почистване и освежяване на вашата тапицерия

пране на седалки бургас
Пране на TIR кабини

Прахусмукиране и пране на тир кабини.

пране на автобусни седалки бургас
Пране на Каравани

Цялостно почистване и пране на каравани, кемпери и други.

пране на автомобилни седалки созопол
Пране на автомобилни седалки

Прането се извършва с предварително уговорен ден на адрес на клиента.

пране на автобусни седалки бургас
Пране на автобусни седалки

Най-замърсените места в автобуса са именно техните седалки. Всекидневната употреба, прахуляка, разлятите сокове и кафета оказват отрицателен ефект върху тапицерията. За трнаспортните фирми предлага ме пране на седалките на техните автобуси.

почистване на автомобилни седалки поморие
Почистване на тапицерията с пара

Леко освежаващо почистване за автомобилни тапицерии които са слабо замърсени.

Внимание към всеки детайл!

Прането на автомобилни седлаци е важна част от поддръжката на вашия автомобил. Освен че предоставя по-приятна и чиста среда за пътуване, редовното почистване на седлаци помага и за запазване на тяхната дълготрайност и външен вид. В следващата статия ще разгледаме някои от основните предимства на професионалното пране на автомобилни седлаци и какви са най-добрите начини да се постигне безупречна чистота и поддръжка.


Почистването на автомобилни седлаци е от съществено значение, тъй като те се излагат на ежедневно натрупване на замърсявания, като прах, петна от храни и напитки, прашец и други. Тези замърсявания могат да доведат до неприятни миризми, деформации и дори постоянни петна, ако не бъдат сваляни своевременно.


Професионалното пране на автомобилни седлаци предлага няколко значими предимства. Първо, професионалистите разполагат със специализирани препарати и оборудване, които могат ефективно да почистят и извлекат замърсяванията от текстила на седлака. Това включва и премахването на миризми, които се задържат във влакната.


Второ, професионалното пране осигурява по-дълготраен и по-пълноценен резултат в сравнение с обикновеното ръчно пране. Тъй като професионалистите разбират отделните видове материали и техните нужди за почистване, те могат да приложат подходящите методи и препарати, без да повреждат седлака.


Трето, професионалното пране на автомобилни седлаци може да подобри външния вид на интериора на автомобила в значителна степен. Седлакът ще изглежда по-свеж и по-чист, което ще придаде на автомобила нов вид и стил.


За да се постигне най-добър резултат при прането на автомобилни седлаци, е препоръчително да се използва професионална услуга. Това осигурява не само най-високото качество на почистване, но и спокойствие, че автомобилът ви е в добри ръце.


В заключение, почистването на автомобилни седлаци е важна стъпка за поддържането на чистота, хигиена и дълготрайност на интериора на вашия автомобил. Професионалното пране осигурява безупречен резултат, подобрява външния вид и предлага дълготрайна защита на текстила. Възползвайте се от професионалните услуги за почистване на автомобилни седлаци и се насладете на комфорт, чистота и свежест при всеки километър, който изминавате.

Как перем автомобилни седалки?

1 Първоначално се извършва огледа на самата тапицерия.

2 Ако се налага тапицерията се прахусмукира предварително.

3 При наличието на петна същите се третират с препарати.

4 След което се нанася воден разтвор с препарат за пране на тапицерии.

5 Финалната стъпка е да се извърши същинското екстракторно пране.


За този вид пране се използват съвременни професионални уреди. Които са разработени специално за пране на тапицерии и мека мебел. С тях в тапицерията на седалките се впръсква вода, към която е добавен разтвор на препарат. Водата прониква дълбоко в тапицерията, а едновременно с впръскването се извършва и изпомпване чрез мощна вакумна помпа. Така заедно с водата се извличат прахът, мазните замърсявания, бактериите които са се разтворили. При самото извличане се отстранява 85-90% от водата, а в тапицерията на седалките остава малко количество влага, което се изпарява в рамките на няколко часа(зависи от степента на замърсяване и от атмосферните условия). 


За Нас
„Свежо“ ви предлагаме голям избор от услуги за почистване на вашите жилища, офиси и търговски обекти в Бургас и региона. Като всяко едно предложение може да бъде персонализирано според вашите нужди.
Научи повече