Close

Пране на дивани в Бургас и региона

Почистване на дивани, матраци

Красотата на вашата къща и живота на вашия луксозен диван зависи от грижите, които получава.


Качественият диван, който е добре поддържан, трябва да бъде толкова нов, колкото оригиналния през годините и
трябва да издържи много години.
Правилното почистване и поддръжка ще го поддържат страхотно през целия му живот и ще спомогнат за подобряване на качеството ви на живот. Правилното почистване помага да се защити инвестицията ви в дивана, като ви предпазва от подмяна преди неговото време. Това е чудесна новина, защото също така предпазва дивана ви от сметищата преждевременно.

Когато купувате диван, помислете в дългосрочен план. По-светлите цветове като бяло или бежово обикновено показват мръсотия много повече от по-тъмните им братовчеди. Всъщност може да откриете неприятно място на дивана си, преди то дори да се измъкне от камиона за доставка. Ако отстъпката в магазина изглежда прекалено щедра, възможно е това да е така, защото диванът вече е бил осквернен.

Рядко хората осъзнават, че диванът и матраците им се нуждаят от някаква форма на поддръжка.
С течение на времето те натрупват значително количество прах и със сигурност пълзят онези микроскопични бъгове, наречени прахови акари. С цел освежаване на вашия матрак / диван, ние можем да приложим Екстракция с гореща вода, която е доста ефективна, тъй като се справя много добре с натрупаната мръсотия и много видове домакински петна.
Моля, имайте предвид обаче, че някои петна действително причиняват увреждане на плата и не могат да бъдат премахнати напълно.

Свежо извършва експресни поръчки за машинно пране на мека мебел в Бургас на: дивани, канапета, столове, фотьойли, седалки, както и други тапицирани мебели с дамаска.

Мебелите се напръскват с препарат, търкат се с четка от естествен косъм, което гарантира едновременно високо качествено отстраняване на мръсотията и щадящ материята метод. Услугата се извършва с професионални екстрактори Karcher Puzzi и подходящи препарати за пране на текстилни повърхности.
Така след само 5 – 6 часа мебелите ще са сухи, чисти и готови за ползване. При силно замърсени дивани / матраци времето на съхнене се увеличава като може да достигне и до 24 часа.

Пране на диван е професионално решение за почистване при наличие на следните проблеми:

  • При нужда от обезпрашаване на дивана.
  • При наличие на петна по дамаските.
  • При нужда от дезинфекция.
  • При наличие на акари.
  • При захабени цветове на тапицерията.
  • При неприятна миризма от мебелите.

Услугата пране на дивани включва почистване на всички външно видими повърхности с дамаска, или: изпиране на облегалката, седалката, подлакътниците и лицевата му част при краката, но не включва почистване на декоративни възглавници, същите биват таксувани отделно.

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.