Фирма за Професионално почистване в Бургас

Почистване на прозорци в Бургас - Пране на мека мебел Бургас
Close

Почистване на прозорци в Бургас

Качественото почистване е гаранция за добра визия на вашия дом, офис, магазин 

миене на стъкла бургас
Почистване на прозорци в домове

Основно почистване на прозорци в домове, апартаменти, къщи. Миене на дограма и отстраняване на транспортни лепенки.

миене на прозорци търговски обекти
Почистване на прозорзи в търговски обекти

Миене на прозорци в магазини. Гаранция за високо качество и добре изглеждащ търговски обект.

фасадно почистване прозорци
Височинно почистване на прозорци

Почистването на фасадните прозорци на голяма височина е трудна задача. Затова оставете тази дейност на нашите обучени екипи.

Измиване на стъкла и дограма в Бургас

„Свежо“ извърщва почистване / миене на стъкла и дограма в апартаменти, домове, къщи, магазини, ресторанти, молове, търговски обекти и дурги. 

Измиване на стъкла, дограми

В днешното натоварено ежедневие все повече хора нямат време да обърнат внимание на своите прозорци. С течение на времето натрупаната мръсотия върху стъклата започва да дразни „окото“. Това може да е пагубно за вашия бизнес. Тъй като прекрасно изглеждащия прозорец радва клиентите и ги предразполага към вашия търговски обект. Доверете ни почистването на вашите прозорци било то за дом, офис, апартамент, къща или магазин.


Почистване на прозорци

Ние вярваме, че почистването на прозорци трябва да включва целия прозорец, стъкло, рамки и первази. Ето защо ние полагаме повече грижи за качествено почистване, навлизайки във всеки ъгъл, кът и пролука. Области, които традиционно са трудно достъпни за почистване и никога не са докосвани. Използваме единствено професионални инструменти и препарати за почистване което означава, че замърсяванията се отстраняват максимално добре.

Допълнителни услуги

За повече информация относно нашите цени за миене на прозорци в Бургас, посетете нашата страницата с цени. Там ще намерите и  информация за другите ни  професионални услуги за почистване в Бургас като: