Close

Подови настилки

 

Почистване на твърди подови настилки

Почистване на подови настилки

Свежо предлага професионално почистване на твърди подови настилки в Бургас и региона.(Свети влас,Слънчев бряг , Несебър , Равда , Приморско , Сарафово , Крайморие , Созопол , Поморие и др.) Като използваме за целта специализирана професионална техника от висок клас. Нашите служители са квалифицирани и могат да извършат почистване и на трудно достъпни места дори при спесифични повърхности. Екипите ни извършват почистването с машини предназначени за почистване на подови настилки. Това гарантира отлични резултати и блясък до съвършенство.

Машинното почистване е много по-добро от ръчното, тъй като не замазва мръсотията и не се налага повтаряне на замърсената повърхност с парцал, моп или гъба. Почистване се извършва с дискова машина, която обира наслоените налепи и прах от пода. След обработката течността се изтегля със смукачни машини, което осигурява отстраняване на всички замърсители.

Пране на мокети

В зависимост от вида на мокета/килима се използават няколко варянта за почистването им. Основния и най-ефективния е пране с дискова машина а когато условията не позволяват може да се приложи само екстракция. Пране на мокети чрез метода на екстракция, при много силно замърсен мокет това е доказан с времето си метод силно щадящ текстилните повърхности.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

  • Екстракторът впръсква разтвор на вода и препарат. След което се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета в дълбочина при обеки под 20кв./м.
  • Пране на меки настилки се осъществява с професионални еднодискови машини на Karcher. Ползват се при обекти над 20 кв./м. Гарантиращи високо качество на изпълнение.

Петната се обработват отделно като за целта изпозваме специализирани препарати на водещи Български и чиждестранни компани доказали своята ефективност с времето. Трябва да се има в предвид че старите петна се отстраняват трудно. Затова препоръчваме на клиентите си редовната подръжка на мокети/килими да бъде по-честа.

След обработка на мокет/килим повърхноста остава леко влажна. Няколко часа по-късно останалата влага се изпарява и мокета изсветлява и придобива чист вид.

https://youtu.be/TfhUgrWUda4
Пране на мокети

За да получите своята индивидуална оферта за почистване в Бургас, моля свържете се с нас на 0888 60 40 48 безплатен оглед в рамките на града.