Фирма за Професионално почистване в Бургас

Галерия пране и почистване на матраци Бургас и региона - Пране на мека мебел Бургас
Close

Част от нашата галерия с почистени матраци

С всеки изминал ден се стараем да подобряваме нашите услуги. Затова въвеждаме последните иновативни технологии и препарати при пране на матраци и мека мебел. Без значение дали матракът е от мемори пяна, покет пружина или друг вид  ядро.

почистване на матрази несебър
почистване на матраци бургас
почистване на матраци созопол
пране на дивани свети влас
пране на матраци бургас
пране на матраци крайморие
пране на матраци несебър
пране на матраци поморие
пране на матраци равда
пране на матраци сарафово
пране на матраци слънчев бряг
пране на матраци созопол
пране на матраци черноморец
пране на мека мебел свети влас
сухо почистване на матраци

Запазете вашите матраци чисти

Пране на матраци трябва да се извършва тогава когато се налага. През останалото време е добре матракът да се поддържа чист с пара за почистване и дезинфекция или да се изпозват старите домашни хитринки

Удобния ни матрак е идеално място за развитие на всякакви микроби, акари, плесени, бактерии и други. Мръсните матраци, особено тези с петна са неприятност за много семейства които обичат чистотата. Мръсотията се натрупва върху и в матрака изключително бързо, ако не бъде отстранена на време може да доведе до сериозни последствия за вашето здраве като алергии, болести и много други проблеми. Правилната грижа за матрака е гаранция за премахването на дихателни проблеми, алергии, астматични пристъпи, обриви и други. Причинени от малките "безвредни организми" живеещи във вашия матрак.