Пране на мека мебел Бургас

Пране на дивани Несебър - Пране на мека мебел Бургас
Close

Пране на Мека Мебел и Дивани Несебър

Пране на дивани, матраци, мокети по домовете Ние сме екип от опитни специалисти, които са готови да ви помогнат да възстановите свежестта и чистотата на вашата обичана мека мебел.

Прането на дивани и друга мека мебел е важна задача, защото с течение на времето те могат да събират прах, миризми и петна. Обикновено обикновеното пране с прахосмукачка или просто пране с вода не е достатъчно, за да се постигне дълбоко почистване и отстраняване на замърсяванията.

При нас използваме професионални техники и специални почистващи продукти, които са предназначени специално за мека мебел. Нашите специалисти са обучени да използват тези продукти и техники, за да постигнат най-добрите резултати.

Пране-на-дивани-несебър
Пране на дивани
пране-на-мека-мебел-матраци-несебър
Пране на матраци
пране на мебел несебър
Пране на мокети
Пране на дивани

Процесът на пране на мека мебел при нас обикновено включва следните стъпки

Инспекция и оценка: Специалистите ни ще извършат подробна инспекция на дивана или меката мебел, за да определят типа на материала и нивото на замърсяване. Това им помага да определят най-подходящите почистващи продукти и методи.


Претриване: Преди да започнем процеса на мокро пране, използваме специална четка или вакуум за отстраняване на праха и замърсяванията от повърхността на меката мебел.


Почистване: Специалистите ни ще използват подходящ почистващ продукт, който ще бъде нанесен върху дивана или меката мебел. Те ще използват специални машини и четки, които ще проникнат в дълбочина и ще отстранят замърсяванията.


Изсушаване: След като меката мебел е почистена, ние осигуряваме достатъчно време за изсушаване. Това може да включва използването на специални вентилационни системи или фенове, за да ускорят процеса.

"Свежо" Пране на мека мебел Бургас