Пране на мека мебел Бургас

Пране на Мека Мебел и Дивани Ахелой - Пране на мека мебел Бургас
Close

Почистване на тапицери в Ахелой

Пране на мека мебел по домовете

ЗАЯВКА

Пране на дивани, матраци, мокети

Професионално машинно изпиране на всякакви видове тапицерии

пране на мекамебел

От време на време най-вероятно забелязвате по някое петънце или замърсяване по любимите си дивани, но се справяте с помощта на домакински почистващ препарат за тапицерии. Това става бързо , лесно и спестява доста време, но е неефективно и грозните петна отново се появяват. 

почистване на тапицерии ахелой

Добре е преди извършване на услугата да попитате каква е процедурата за изпиране, кои части на меката мебел ще бъдат изпирани и с какви препарати. Задължително е да се изпере цялата мека мебел, за да не се получи разлика в цвета, освен ако клиента не желае друго.

Освен това, ако не се извлече замърсяването заедно с препарата то може да се запечата и да е трудо или невъзможно да се почисти дори и с професионална техника, и препарати за пране на тапицерия. Много често препаратите за петна съдържат избелващи съставки, които може да обезцветят и повредят тъканта.Това, което може и е правилно да направите в момента на поява на петно е да попиете колкото може от него счиста микрофибърна кърпа, без да натискате или търкате и възможно най-скоро да поръчате професионално да се изпере засегнатата мека мебел.