Close

Машинно почистване на подови настилки

Почистване на подови настилки

Ние предлагаме професионално почистване на подови настилки в Бургас и региона(Свети влас,Слънчев бряг , Несебър , Равда , Приморско , Сарафово , Крайморие , Созопол , Поморие и др.) като използваме за целта специализирана техника. Нашите служители са квалифицирани и могат да извършат почистване и на трудно достъпни места.Ние извършваме почистването с машина за почистване на подови настилки. Това гарантира отлични резултати и блясък до съвършенство.

Машинното почистване е много по-добро от ръчното, тъй като не замазва мръсотията и не се налага повтаряне на замърсената повърхност с парцал, моп или гъба. Почистване се извършва с дискова машина,  обира наслоените налепи и прах от пода. След обработката течността се изтегля със смукачни машини, което осигурява отстраняване на всички намиращи се между влакната замърсители. Петната се обработват отделно като за целта изпозваме специялизирани препарати на водещи Български компани.

Пране на мокети/килими (лепени)

Пране на мокети чрез метода на екстракция,при много силно замърсен мокет това е доказан с времето си метод.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

  • Екстракторът впръсква разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета в дълбочина при обеки под 20кв./м.
  • Пране на меки настилки се осъществява с професионални еднодискови машини на Karcher ползват се пори обекти над 20 кв./м. Гарантиращи високо качество на изпълнение.

След обработка на мокет/килим повърхноста остава леко влажна. Няколко часа по-късно останалата влага се изпарява и мокета изсветлява.

Пране на мокети